“10 yıllık destansı gücü kutlayın:

Gişeyi ilk kez bastırdıktan neredeyse on yıl sonra, Baahubali yapımcıları filmin büyük ekranda yeniden yayınlandığını duyurdu. SS Rajamouli'nin Magnum Opus'u tekrar tiyatro verecek ve hayranlara, görülmesi gerektiği gibi büyük destanı deneyimleme fırsatı verecek – hayattan daha büyük. (Ayrıca okuyun: £ 1700 crore Custom, Shah Rukh, Ranbir, Rajinikanth “> Prabha'nın Hindistan'ın en iflas yıldızı neden değer: filmlerle £1700 crore kuruldu, Shah Rukh, Ranbir, Rajinikanth)

Prabhas, SS Rajamoulis Baahubali Ekim ayında sinemalara dönecek.
Baahubali üreticileri SS Rajamoulis Magnum Opus'un yeni yayınını duyurdu

Film yapımcısı Shobu Yarlagadda, Instagram'a gitti ve Baahubali'nin (Prabhas) öldürdüğü Kattapa (Sathyaraj) ile bir poster böldü, filmin “epikumun 10 yılını” kutlamak için büyük yeniden yayınlandı. “Ve bu özel günde, bu yıl Ekim ayında @baahubalimovie'nin Hintli ve uluslararası bir yeniden yayınlanmasını planladığımızı bildirmek konusunda hevesliyim. Bu sadece bir yeniden yayınlanacak. Sevgili hayranlarımız için bir kutlamalar yılı olacak!

Ekim ayında kesin çıkış tarihi hala tamamlanmalıdır. Ancak, sadece duyuru hayranlara ilham verdi. Yorumlardan biri şuydu: “10 yıl zaten!” Bir diğeri şöyle yazdı: “Vay canına, en iyisi!” Üçüncüsü şöyle yorumladı: “Bu yazıyı gördüğümde, aslında Netflix'te Baahubali 2'yi gördüm ve Baahubali'yi tiyatroda gördüğüm gürleme deneyimini hatırladım. Yeniden yayınlanmış en iyi dileklerimle efendim.”

Baahubali hakkında

Epik aksiyon filmi SS Rajamouli tarafından yazılmış ve sahnelenmiştir ve Shobu Yarlagadda ve Prasad Devineni tarafından Arka Media Works altında üretilmiştir. Film, Rana Daggubati, Anushka Shetty, Tamannaah Bhatia, Ramya Krishnan, Sathyaraj ve Nassar ile birlikte çift rolde Prabhas ile kazanıldı. £Gişede dünya çapında 650 crore gişe rekorları kıran bir gişe rekorları kırdı.

Baahubali 2: Sonuç, gişede tarihi yapan daha da büyük bir gişe rekorları kıran £Dünya çapında 1788.06 crore ve £Yurtiçi gişede 1030.42 crore. Film, Kral Bhalaladeva'nın acımasız saltanatı sırasında gözaltına alınan Mahismati'nin eski kraliçesi olan kurtarma kurtarma Devasena, aşkına bir yolculuğa başlayan cesur genç bir adam olan Sivudu'nun hikayesini takip ediyor. Epic Saga, 2017'de yayınlanan Baahubali 2: Sonuç'ta sonucunu sonuçlandıracak.