Bhairavam'ın yönetmen Vijay Kanakamedala Troll Chiranjeevi-Ram Charan var mı? Saldırdığını iddia ediyor

Naandhi ve Ugram şöhretinden yönetmen Vijay Kanakamedala, Chiranjeevi, Pawan Kalyan ve Ram Charans hayranları X (eski adıyla Twitter) filmi Bhairavam'ın bir boykotunu istedi. Bellamkorda Sreenivas, Manchu Manoj ve Nara Rohith-Star 30 Mayıs'ta, ancak Vijay'ın Facebook sayfasına eski bir katkı sorun. (Ayrıca okuyun: Mega157: Nayanthara Chiranjeevi ile Telugu Sinemasına geri döner.

Vijay Kanakamedala, Chiranjeevi ve Ram Charan'ı trollediği için sosyal medyada ilan ediliyor.
Vijay Kanakamedala, Chiranjeevi-Ram Charan'ı trolled mi?

İnternet sleuths, 2011'den Vijay'ın Facebook sayfasında yayınlanan eski bir mem kazdı. Meme, Chiranjeevi ve Rams yüzleriyle Amitabh Bachchan ve Abhishek Bachchan yıldızı Paa'nın posterini yansıtır. Dönüştürülen poster, filmin “Allu Aravind tarafından yazılmış ve sahnelenmesi”. PAA yerine, başlık Chaa'yı okur. Vijay'ın görev için başlığı: “Samajika Nayam chaaaaaaaa sunuyor.” Gönderi şimdi azalmış olsa da, ekran mezarı ve ekran kayıtları mümkün olan en kısa sürede çevrimiçi yapıldı.

Bhairavam Direktörü özür diledi ve saldırıya uğradığını iddia ediyor

Bir boykot talepleri çekiş kazandıktan sonra, Vijay sorunu ele aldı ve katkının Facebook'ta nasıl sona erdiğini bilmediğini iddia etti. Chiranjeevi, Pawan ve Ram'a selamlar gönderdi ve şöyle yazdı: “18 Mayıs'ta Bhairavam fragmanını yayınladığımızdan beri sosyal medyada biraz trollendim. Mega hayranlar beni destekledi. Ama bugün Mega hayranlarının Facebook'ta Facebook'ta da bir katkısı olduğunu biliyorum.

Daha sonra herkesten çalıştığını iddia etti, esas olarak kariyerinde Mega Kahramanlarla çalıştı. “Power yıldızı Pawan Kalyans Gabbar Singh için çalıştım, daha sonra beni çok destekledi. Aynı zamanda beni Sai Dharam Tej'e (Sai Durgha Tej takma adı) tanıştırdı ve iyi bir hikayem olduğunda ona rehberlik etmemi istedi.

“Seni neden yabancılaştırmalıyım? Neden böyle bir hata yapmalıyım?” Diye sordu. Vijay hayranlardan özür diledi ve ekledi: “Sosyal medyamda yayınlandı. Biliyor olsam da bilmesem de … saldırıya uğramıştı. Yine de, sosyal medya sayfam ve sorumluluk alacağım. Tekrar olmadığından emin olacağım. Filmimi trolleyen biri onu hacklemiş olabilir. Saygılarımla özür dilerim.”

Hayranlar değerli değil, Vijay'ın açıklamasını satın almayın

Ne yazık ki, Vijay için Mega hayranları açıklamasını almadılar. X hakkında bir yorum şuydu: “Birisi bir FB hesabını hackleyebilir ve 2011'den bir katkı yayınlayabilir mi? Bu biliniyor mu? Yoksa mümkün mü?” Bir diğeri şöyle yazdı: “2011 lo nee fb Hacking Evadra Chesedi (2011'de FB'nizi kim hackleyecek?) Bir X kullanıcısı şöyle dedi:” 11 yıl önce Aina Nuvvu Inka hack cheykapovatam cheykapovatam ga ledhu.

Filmini destekleyenler bile şüpheci kaldı ve şöyle yazdı: “2011 Lone NE Hesap Hack Chesi Post Chesentha Em Chesavani. Edo Pilla Thanam Esesav Lite Theesko Destek Bhairavam. (2011'de ne yaptınız.