Brad Pitt benden 100 kat daha fazla hak ediyor çünkü daha fazla insan dilini izliyor, diyor Vijay Deverakonda

02 Mayıs 2025 18:32

Vijay Deverakonda, Waves 2025'teki bir toplantıda Kareena Kapoor ve Karan Johar ile konuştu.

Aktör Vijay Deverakonda, Mumbai'deki First World Audio Görsel Eğlence Zirvesi'ndeki (Waves) Sinemanın Gücü Başlığı ile bir toplantıda konuştu. Kareena Kapoor ve Karan Johar ile Vijay, Hollywood'un neden “yumuşak bir güç” olduğu ve Brad Pitt'in kazandığından sadece yüz kez daha fazla para kazandığına nasıl inandığını söyledi. (Ayrıca okuyun: Allu Arjuns Pushpa ve Yashs KGF neden Hintçe'de Telugu ve Kannada'dan daha büyük bir başarı oldu? Nagarjuna'nın cevabı var)

Vijay Deverakonda, Brad Pitt'in neden ondan daha fazlasını hak ettiğine inandığına dair bir örnek verdi. (Warner Bros/Waves 2025)
Hint sinemasına karşı Hollywood'da Vijay Deverakonda

Oturumda Vijay, İngilizce konuşan herkesin Batı için nasıl “yumuşak bir güç” haline geldiğini söyledi. “Bir aktör olarak, çoğu zaman çok yaptım. Bunun nasıl olduğunu bilmiyorum, umarım bu beni belaya sokmaz, ama krallığımızı genişletmemiz gerektiğini hissediyorum. Hepimizin İngilizceye verdiği hepimizin büyük bir yumuşak güç olduğundan ve hepimizin dillerinde konuşup yazdığından emin oldu.

Sonra Brad'i örnek olarak gündeme getirdi ve neden ondan daha fazla para kazanabileceğini belirtti. “Bazı Bugger bunu 200 ila 300 yıl önce her amaç için yaptığı için, Hollywood şimdi en büyük bütçelere ve yönetmenlere sahip çünkü İngilizce'deki tüm filmleri biliyoruz ve İngilizce filmleri izliyoruz.

Vijay, Kızılderililer daha “proaktif” olsaydı, dünya Hint dilleri konuşmuş olabilir ve iddia etmiş olsaydı: “Eğer atalarımızın daha proaktif olsaydı ve Hintçe veya Telugu'daki dünyanın konuşacağını hissediyorum.

2025 dalgalar hakkında

PM Narendra Modi, Perşembe günü Mumbai'deki dört günlük Waves 2025 etkinliğini açtı. Şah Rukh Khan, Aamir Khan, Rajinikanth, Chiranjeevi, Allu Arjun, Deepika Padukone, Alia Bhatt, Ranbir Kapoor ve diğerleri gibi ünlülerle dört gün boyunca çok sayıda panel planlanıyor.