Chiranjeevi, organizatörleri Büyük Britanya'daki fan toplantıları ücretlerini hesaplamaya çağırıyor: “Bu eylemleri asla desteklemeyeceğim.”

21 Mart 2025 03:54

Bu, bir fan toplantısının organizatörleri Chiranjeevi'nin Büyük Britanya'daki adında para toplamaya çalıştıktan sonra oldu. İşte olanlar.

Aktör Chiranjeevi Birleşik Krallık'ta ve yakın zamanda Bridge India tarafından Avam Kamarası'nda ömür boyu başarı ödülü verildi. Son zamanlarda, bazı organizatörler hayran toplantıları düzenlerken para toplamaya çalıştı ve aktör onları sosyal medyada çağırdı. (Ayrıca okuyun: Chiranjeevi'nin “Minnettarlık Dolu Kalbi”, İngiliz Avam Kamarası'na verildikten sonra. Resimlere bakın)

Chiranjeevi yakın zamanda Büyük Britanya'daki Commons Avam Kamarası'nda onurlandırıldı.
Chiranjeevi, hayran toplantıları için toplanan paraya tepki veriyor

Chiranjeevi, Büyük Britanya'da bir hayran toplantısı düzenlerken bir ücret almaya çalışan sosyal medyada organizatörlere bir referans yayınladı. X (eski adıyla Twitter) üzerine yazdı: “Sevgili hayranlarım, Büyük Britanya'da buluşmak için tüm sevgileri ve sevgileri tarafından derinden dokunuldum. Ancak, bazı insanların hayran toplantıları için bir ücret almaya çalıştıkları konusunda bilgilendirildim. Bu davranışı açıkça kınadım.”

Aktör ayrıca daha önce toplanan bir paranın geri ödendiğini ve hayranların dikkatli olmayı ve bu tür insanlar hakkında yazmayı istediğini de sözlerine ekledi.

Taraftarlar ayrıca Fan Meet'den Chiranjeevi tarafından aynı şeyi tekrarlayan bir Haber paylaştılar. Dedi ki: “Kimse birbirimize olan sevgimizden para kazanamaz. Kimsenin bunu yapma hakkı yok ve ben olan her şeyi kınıyorum. Bana desteklemek için herkese teşekkür ediyorum.”

Son iş

Chiranjeevi en son filminde iyi gitmeyen Bhola Shankar 2023 filminde oynadı ve Keerthy Suresh ve Tamannaah Bhatia ile başrol oynadı. Aynı yıl, Shruti Haasan ve Ravi'nin Teja'yı oynadığı ve gişede başarılı olduğu Waltair Veerayya'da da oynadı. Chiranjeevi yakında Vishtas'ın Sankranthi'de piyasaya sürülmesi gereken sosyo-fantezi filmi Viswambhara'da gösterilecek. Ayrıca Srikanth Odela tarafından düzenlenen bir film hakkında söyledi.