Chiranjeevis Shankar Dada MBBS, Tip 1 diyabetin kendi kendine teşhisi olan bir kadına nasıl yardımcı oldu. Saygınlık

Chiranjeevi yıldızı Shankar Dada MBBS'den bu yana yıllar geçti, Sanjay Dutts'un Telugu yeniden yapımı Munna Bhai MBBS'ye, sinemalarda piyasaya sürüldü. Bununla birlikte, Vaishnavi Varma adlı bir Instagram kullanıcısı, filmin tıbbi hastalıklarını tanımlamasına yardımcı olduğunu iddia ediyor. (Ayrıca okuyun: Mohan Babu, sosyal medya savaşları aracılığıyla onun ve Chiranjeevis hayranları arasında açılıyor: “Hiç kimseyi istemedim”)

Sonali Bendre, Chiranjeevi ve Srikanth, Shankar Dada Mbbs tarafından sessizce.
Shankar Dada MBBS olarak, hastalık hastalığı olan bir kadın yardımcı oldu

Vaishnavis'in Instagram resim imzası, “Beta hücrelerim 2018'de beni kırdı. Şimdi insülin ve idlis hokkabazlık yapan bir kızım” diyor. Tip -1 diyabetle mücadelesini tanımladığı bir rolde, kendisine klinikte değil, bir doktor tarafından değil, Shankar Dada MBBS tarafından teşhis edildiğini açıklıyor. Daha sonra “sürekli susadığını, aç, çiş ve okyanus kaybettiğini”, ama “her doktor” gördüğünü “gördü”.

“Kazara bir günde” Shankar Dada MBBS'yi gözlemledi ve Chiranjeevi tarafından tarif edilen semptomların durumlarına karşılık geldiğini fark etti. Ailesine söylediğinde, önce sildiler. Ancak test edildiğinde, diyabet olduğuna dair şüphesini doğruladı. “Tıbbi bir geçmişim var ama bana teşhis edilen bir film var.” Ayrıca “her zamanki teşhis geçmişi değil” Habersunu etiketledi.

İnternet reaksiyonları

Rol çeşitli X (eski adıyla Twitter) ve Instagram hesapları tarafından yeniden konumlandırıldı. Bir fan şöyle yazdı: “Bir kadın, Shankar Dada MBBS'den sonra filmlerin beklenmedik bilgi ve bilinç kaynakları olarak nasıl hizmet edebileceğine dair güçlü bir anı -1 diyabet olduğunu keşfetti.” Bir diğeri şöyle yazdı: “Bu filmler aracılığıyla öğrenmenin bir tanımı. Umarım iyi iyileşir. Sonunda Jai Bholo Shankar Dada.”

Bununla birlikte, bazı insanlar tarih konusunda şüpheliydi ve neden temel bir testin gerçekleştirilmediğini sordu. “Basit bir kan testi, ne tür bir doktorun semptomları özlediğini açıklar.” Diye sordu bir X kullanıcısı. Başka bir Instagram kullanıcısı şöyle yazdı: “Sugertest Cheyinchukunten Saripothunde Kadha (bir şeker testi doğru bir şekilde onaylayacaktı).”

Talep katkısında, Vaishnavi bunu açıkça ortaya koydu: “T1D her zaman net görünmüyor. Altta yatan sorunlar yaşadım. İnce işaretler. Ve 2018'deki teşhisimden önceki son aylarda sadece çok semptomatikti. Teşhisin yaygın olmadığı yaygın değil.

Sonali Bendre, Srikanth, Girish Karnad ve Paresh Rawal'ın da başrol oynadığı Shankar Dada MBBS, 2004 yılında piyasaya sürüldü. Ebeveynleri hayatları nedeniyle bir arkadaş tarafından aşağılandıktan sonra doktor olmaya karar veren bir kabadayı anlatıyor.

Okuyucuya not: Bu makale yalnızca bilgi amaçlıdır ve profesyonel tıbbi tavsiyenin yerini almaz. Her zaman bir hastalıkla ilgili sorularla doktorunuzun tavsiyesini arayın.