Hayranlar, Samantha Ruth Prabhu'yu etkinlikte gözyaşlarında gördükten sonra endişeleniyorlar. Aktörler ne olduğunu açıkladı

Aktör Samantha Ruth Prabhu son zamanlarda Visakhapatnam'daki bir etkinlikte duygusal bir an geçirdi, burada gözle görülür bir şekilde bunalmış ve çöktü. Sosyal medyada, şaraplarının bir Habersu ortaya çıktı, bu da hayranları arasında endişe duyan, şimdi ne endişe olabileceği hakkında spekülasyon yaptı. Şimdi aktör bunun hakkında konuşmak için kayıt oldu. Ben de oku: Fan, Andhra Pradesh'teki 38. doğum gününde Tapınağı Samantha Ruth Prabhu'ya adadı; Year yetimleri. Saygınlık

Samantha en son 2023 filmi Kushi'de Vijay Deverakonda ve 2024 Prime Video dizisi Citadel: Varun Dhawan ile Honey Bunny'de görüldü.
Samantha Ruth Prabhu Visakhapatnam'da Gözyaşları?

Samantha, yapımcı Subham olarak ilk filmi için yayınlanmadan önce bir etkinlik için Visakhapatnam'daydı. Etkinlikten bir Haber, Samantha'nın duygusal anının gözyaşlarını tutmaya ve nihayet çökmeye çalıştığında kaydedildiği sosyal medyada ortaya çıktı. Video ayrıca Samantha'nın güldüğü bir anı da gösteriyor, ancak gözleri gözyaşlarıyla dolu.

“Güleyerek gözyaşlarını kaplar … Sam, seni seviyoruz,” dedi başka bir mektupla bir hayran.

Bir yorum şuydu: “Kalbinde çok fazla acı var, gerçek bir sevgili, onu hak etmedi, gitmesine izin ver, hayatını yaşayın.”

Bir kullanıcı şöyle dedi: “Geziniz film ya da hayattı … engellerle dolu, ama yine de yaptı.”

Samantha kaydı açıklığa kavuşturuyor

Oyuncu daha sonra refahları ve Haberlarla ilgilenen tüm meblağları açıklığa kavuşturmak için Instagram hikayelerine gitti, çöktüğünü iddia ediyorlar.

Dedi ki: “Teşekkürler, harika bir akşam ve harika bir akşam için çocuklar, cevap ve tüm aşk konusunda hepimiz çok hevesliyiz. 9'da yayınlanacak filmimizden çok mutluyuz. Sadece bir şeye kaydı koymak istiyorum.”

“Bunu zaten söyledim, ama gözlerimin ışık ışıklarına gerçekten duyarlı olduğunu ve suya eğilimli olduklarını söylemek zorunda kaldım, bu yüzden onları daha da silmem gerekiyor. Bu yüzden duygusal kuyumun etrafında koşan birçok makale ve makale var.

Yaklaşan İş

Samantha en son 2023 filmi Kushi'de Vijay Deverakonda ve 2024 Prime Video dizisi Citadel: Varun Dhawan ile Honey Bunny'de görüldü. Ne yazık ki, dizi düzgün bir şekilde alınırken, dizi ikinci bir sezon için yenilenmedi. Yakında, Banner Tralala'nın altında hareketli resimler ürettiği Maa Inti Bangaram'da oynayacak. Bunun dışında, Raj & Dk Rakte Brahmand: The Bloody Kingdom tarafından Netflix serisinde görülecek. Samantha'nın ilk prodüksiyonu Subham'da 'Alpha Male' hakkında bir korku komedisi de komik bir kameo görünümü var.