JR NTR, hayranlarını Londra'daki RRR Özel Gösteriminde azarlar ve onlardan “Güvenlik onları dışarı atacak” davranmalarını ister.

Aktörlerin hayranları JR NTR yakın zamanda Ram Charan'ın hayranları Madame Tussauds ile ilişkilendirildikten sonra Londra'daki Royal Albert Hall'da bir heyecana neden oldu. Oyuncu hayranlarını ararken görüldü ve davranmasını istedi. Ben de oku: Twitter kullanıcısı Ram Charans hayranlarını Madame Tussauds'ta “sivil duyu” eksikliğinden çıkarıyor: “İngilizler tiksinti”. Saygınlık

Jr. NTR, RRR ortak yıldızı Ram Charan ve yönetmen SS Rajamouli ile birlikte Pazar günü Londra'daki Royal Albert Hall'daki özel gösteriye katıldı.
Jr Ntr kızar

JR NTR'nin resim isteyen hayranlarına kızgın olduğu bir Haber oluşturuldu. Videoda, hayranlarından etkinlikte güvenlik ekibine davranmasını ve güvenlik ekibiyle çalışmasını ister.

Jr. NTR, RRR ortak yıldızı Ram Charan ve yönetmen SS Rajamouli ile birlikte Londra'daki Royal Albert Hall'daki özel gösterime katıldı. Etkinlik ayrıca Royal Filarmoni Orkestrası tarafından canlı bir orkestra performansı yaşadı. Taraftarlar, Jr. NTR'nin giriş sahnesinde tezahürat, bot ve ıslık ile patladılar ve RRR takım direktörü Rajamouli, Ram Charan ve Jr NTR'yi tekrar topladılar.

Hayranları Kraliyet Albert Salonu'nda bir kargaşaya neden oldu. Ona kızdı ve şöyle diyor: “Sana bir selfie veriyorum, ama beklemelisin. Eğer böyle davranırsan, güvenlik seni dışarı atacaktır.”

Geçen hafta, sosyal medya kullanıcısı Ram Charans hayranları, “burjuva duyusu” eksikliği nedeniyle Madam Tussauds'a atıfta bulundu. Bir X kullanıcısı, Madame Tussauds'un güvenliği aktör ve ekibiyle bir şeyler tartıştığında çığlık atan ve çalan Rams hayranlarının bir Habersunu yayınladı. Gönderdiğinde, “Eroju Konontha Mandhi Chesina chiller Panlaki #Ramcharan Ni Kalisene Bayan Aindhi. (Bazı hayranlar nedeniyle Ram Charan ile tekrar karşılaşamadım.) Sert bir hayranı olarak heyecanı anlayabiliyorum, ama bourgeois hissine sahipseniz burjuva hissi almalısınız.

Jr Ntr için sırada ne var

Jr NTR, Prahanth Neel'in filmi ile meşgul. 2022'de JR NTR'nin doğum gününde açıklanan film, bu yılın başında topraklara gitti. NTR Neel uzun zamandır bir ejderha olarak bahsedilirken, filmin ekibinin henüz aynı şeyi onaylaması veya reddetmesi gerekmiyor.

Aktör yakında Bollywood'da Ayan Mukherjis Hrithik Roshan Yıldız Savaşı ile çıkacak. 2. Rolü hakkında çok fazla bilinmese de, aktör trimm karakterini casus aksiyonörde oynamak zorundadır. Salman Khans Ek Tha Tiger, Shah Rukh Khans Pathaan ve Hrithik'in savaşını da içeren YRF casus evrenindeki altıncı film. Siddharth Anand 2019'da ilk savaş filmine başkanlık ederken, Ayan devam filminin direktörü olarak görev aldı.