Naga Chaitanya doğum gününde yeni filmi NC24'ü duyurdu: “Bu, efsanevi heyecanlara bir gezi”

Aktör Naga Chaitanya, bir sonraki filmi NC24'ü duyurarak 38. yaş gününü kutladı. Aktör heyecan verici haberi sosyal medyada paylaştı ve pan-Hindistan projesinin “efsanevi heyecan ve ürpertilere doğru bir kazı” olduğunu paylaştı. Ayrıca okuyun: Nagarjuna, Sobhita Dhulipala'nın aşk hikayesi Naga Chaitanya'da nasıl Aşk Tanrısı rolünü oynadığını anlatıyor: 'Onların bağı beni mutlu ediyor'

Naga Chaitanya Cumartesi günü 38 yaşına girdi.
Doğum günü hediyesi

Cumartesi günü Chaitanya'nın sosyal medyada filmi duyurması ve bir poster paylaşması hayranlar arasında büyük heyecan yarattı. “#NC24 – Efsanevi heyecan ve ürpertilere dair bir kazı. Muhteşem vizyonunuzun bir parçası olduğum için mutluyum @karthik_cinema,” diye yazdı Chaitanya, posteri paylaşırken Instagram'da.

Posterde Chaitanya'nın bir mağaradaki kayanın üzerinde dağcılık malzemeleriyle dolu bir çantayla ayakta durduğu büyüleyici bir görüntü yer alıyor. Gizemli bir gözle gösterilen bu görüntü, filmin özünü mükemmel bir şekilde yansıtıyor. Mitolojiyi gerilimle birleştiren heyecan verici bir anlatı öneriyor.

Filmin konusu ve oyuncu kadrosuyla ilgili ayrıntılar hâlâ gizli kalırken duyuru, hayranlar ve sinemaseverler arasında heyecan yarattı.

“Doğum gününüz kutlu olsun efendim. Bu mitolojik kavramla çok ilginç görünüyor. Daha fazla güncellemeyi sabırsızlıkla bekliyorum efendim” diye yazarken bir hayran, “Olacak (ateş emojileri)” diye paylaştı.

Ticaret uzmanı Taran Adarsh da #Sukumar ve yönetmen #KarthikDandu ile ilgili haberleri paylaştı [of #Virupaksha fame] PAN Hindistan filmini özel bir posterle duyurun. Film [#NC24] – henüz adı belirlenmemiş – efsanevi bir gerilim filmi… Müzik: #AjaneeshLoknath”.

Film hakkında bildiklerimiz

BVSN Prasad ve Sukumar'ın SVCC ve Sukumar Writings markaları altında ortaklaşa ürettiği bu efsanevi gerilim filminin başrolünü Chaitanya üstlenecek.

Film için Chaitanya, Virupaksha ile üne kavuşan genç yönetmen Karthik Dandu ile çalışıyor. Efsanevi gerilim filmi, BVSN Prasad ve Sukumar tarafından SVCC ve Sukumar Writings markaları altında ortaklaşa üretiliyor.

Filmin henüz resmi bir adı yok ve çalışma adı NC24. Shamdat ISC görüntü yönetmenliğini üstlenecek, Naveen Nooli ise kurguyu üstlenecek. Müzik için Ajaneesh Loknath işe alındı. Senaryo hala gizli tutulurken, büyük bir bütçeyle yapılacağı söyleniyor.

Naga'nın kişisel hayatı

Naga Chaitanya hayatında yeni bir sayfa açıyor. Ağustos ayında Sobhita Dhulipala ile nişanlandı ve 4 Aralık'ta Haydarabad'daki Annapurna Stüdyolarında evlenecek. Geleneksel bir Telugu düğünü yapacaklar.