Nani, Pushpa veya RRR gibi 3 “Panindian” filmi çağırmak istemiyor: “Bu odaya girmek istemiyorum”

24 Nisan 2025 08:40

Nani, Panindian filmlerindeki yükselişini paylaştı ve filmlerini yapmaya, gerçek bir yayın almaya odaklandığını söyledi.

Telugu yıldızı Nani, yaklaşan yayın hit 3'ünü tanıtmakla meşgul. Oyuncu, Panindian filmlerinin yükselişiyle ilgili bir röportajda paparazzo hesabı Varinder Chawla ile konuştu ve 3'ü 3'ü olarak görmediğini açıkça belirtti. Nani daha sonra büyük bir şekilde sahnelenen ve seyirciler tarafından beklenen Baahubali ve Pushpa gibi filmleri özlemişti. (Ayrıca okuyun: Nanis Warm Geste, hit 3 etkinlikte bir senaryo açan bir hayrana sahip.

Nani neden 3 Hit 3'ü Pan Indian filmi olarak görmediğinden bahsetti. (Instagram/x)
Nani'nin hit 3 hakkında söylediği 3 3

Nani Panindian filmleri hakkında konuştuğunda ve şöyle dedi: “Bunu bir Pan Hindistan filmi olarak görmüyorum. Ama bence bir Panindian filmler, kgf, baahubali, rrr, pushpa, filmler, filmler, filmler, filmler, filmler burada ve filmime bakan herkesin büyük ilgi gösterdiğinden emin olun.

Nani, senkronizasyonun senkronize çalıştığından emin olmaya çalıştığını, seyircinin herhangi bir sorun yaşamadan filme bağlanabileceğinden emin olmaya çalıştığını söyledi.

Film hakkında

Hit 3, 9 aylık bir bebeği kurtarmak için öldürme çılgınlığı yapan Arjun Sarkar adlı acımasız bir polis memurunun hikayesini anlatıyor. Film, Vishwak Sen ve Hit: İkinci Dava (2022) ile Saileshs Hit: The First Case (2020) 'nin bir takibi.

KGF şöhretinden Srinidhi Shetty aşk ilgisini oynuyor. Film, Nani'nin kız kardeşi Prashanti Tipirneni tarafından kendi oybirliğiyle yapımları ile işbirliği içinde Duvar Altında -Sinema Altında üretiliyor ve 1 Mayıs'ta yayınlanacak.

Haberler / Eğlence / Telugu sineması / Nani, Pushpa veya RRR gibi 3 “Panindian” filmi çağırmak istemiyor: “Bu odaya girmek istemiyorum”

Daha az görmek