Nani ünlü olmaktan korkuyordu çünkü onu “değiştireceğinden” korkuyordu: “Bunun etrafımdaki insanlara olacağını gördüm”.

30 Nisan 2025 06:03

Aktör Nani kısa süre önce bir röportajda ünlü ilişkisini açtı ve onu bir kişi olarak değiştireceğinden korktuğunu açıkladı.

Aktör Nani, yaklaşan filmini tanıtmakla meşgul: Ortak yıldızı Srinidhi Shetty. Bollywood Bubble ile aktör kariyeri hakkında konuştu ve şöhret elde etti ve bir zamanlar bu nedenle ünlü olmaktan korktuğunu açıkladı. (Ayrıca okuyun: İngiliz Film Sınıflandırması Kurulu Tarify Tarify Tit 3, Şiddet için Retro 'Strong'; Dilin, Korkunun Tam Detaylarını Veriyor)

Nani kariyerini ve şöhretini açtı ve Hit: Üçüncü Dava'yı teşvik etti.
Nani şöhretle ilişkisi hakkında

Nani yönetmen olarak çalıştı ve 2008'de Ashta Chamma filminde aktör olarak çıkış yapmadan önce film yapımcısı olmak istedi. Röportajda, şöhretin onu değiştireceğinden korktuğunu açıkladı. “Bana şöhret değiştireceğimden endişe etmeme gerek olmadığını öğretti. Birçok insan bunu söylüyor, değil mi? Başladığımda da korkumdu. Şöhret düşündüğüm gibi ya da kim olduğum gibi değişecek. Beni benden alacak mı?”

Oyuncu, korkunun sadece etrafındaki insanlar yüzünden güçlendirildiğini söylüyor: “Bunun bazen etrafımdaki insanlara olduğunu gördüm. Ama şimdi bana yıllar boyunca şöhretle hiçbir ilgisi olmadığını öğretti. Değişecekler. Şöhret yapmazlarsa bunu yapmayacak.”

Hit Hakkında: Üçüncü Vaka

Nani yıldız ve hit üretiyor: Banner Wall Poster Sineması altındaki üçüncü durum. Sailesh Kollanu tarafından düzenlenen film, hit franchise'ında üçüncü. Birinci ve ikinci bölümlerde, Vishwak Sen ve Adivi Sesh polisleri gizemli cinayetler oynadı. Üçüncü bölümde, Nani bir bebeği kurtarmak ve bir dizi cinayet çözmek için kapsanır. Film A ile değerlendirildi ve 1 Mayıs'ta sinemalarda yayınlanacak.

Haberler / Eğlence / Telugu sineması / Nani ünlü olmaktan korkuyordu çünkü onu “değiştireceğinden” korkuyordu: “Bunun etrafımdaki insanlara olacağını gördüm”.

Daha az görmek