Pawan Kalyan, paraya ihtiyacı olduğu sürece siyasi kariyere rağmen filmlerde oynamaya devam edeceğini söylüyor “

24 Mart 2025 05:19

Yakın zamanda yapılan bir röportajda, Pawan Kalyan oyunculuk ve siyasi bir kariyeri dengelemekle ilgileniyordu. Nasıl gittiğini sorduğunda söyledi.

Andhra Pradesh Başbakan Yardımcısı ve aktör Pawan Kalyan oyunculuk ve siyasi kariyerini dengelemeye devam etmeyi planlıyor. Thathi TV ile konuştuğunda, her zaman insanlar için nasıl çalışmak istediğinden bahsetti, ancak “paraya ihtiyacı olana” kadar film çekmeye devam edeceğini söyledi. Aşağıdakileri söyledi. (Ayrıca okuyun: Abhimanyu Singh, Gabbar Singh'e OG için Pawan Kalyan ile yeniden birleşme hakkında: “Hiç değişmedi, ama meşgul”)

Pawan Kalyan'ın üst kat da dahil olmak üzere henüz tamamlamadığı üç filmi var.
Pawan Kalyan, hareket etmeye devam edeceği

Pawan'ın Partisi Janasena Partisi, Telugu Desam Partisi ve Bharatiya Janata Partisi ile koalisyonda Andhra Pradesh'te yarıştığı tüm koltukları kazandı. Ancak aktör politikacı, kendisini zaten projelere adadığı için harekete geçmeye devam edeceğini söyledi. Dedi ki: “Henry David Thoreau, Yogi veya Siddhars'tan çok ilham aldım. Bir şeyler yapıyorlar ve insanlar için çalışıyorlar. Bunu düşündüm. Asla büyülemedim (servet). Film yapımı da dahil olmak üzere bir işe başlamadım. Tek gelirim sinema.

Suçlamadan nasıl olacağı sorusuna, “kısmen zaman aktörü” veya “kısmen zaman politikacısı”; Pawan, birçok politikacının şirketi idari görevleriyle dengelediğine dikkat çekti. “Birçok yöneticinin kendi işi var. Eğer bunu yapabilirlerse ve bunu siyasette yapabilirlerse, tutkulu bir aktör ve çalışmak için tutkulu bir siyasi lider olmalısınız. Hareket ettiğimde yönetimden öğrendim ve -1990'ların ortalarından kamu politikasından okudum.

Yaklaşan İş

Pawan en son 2023 filminde yeğeni Sai Durgha Tej ile ekranda görüldü. Aktör, AP seçimleri için seçim kampanyasına başlamadan önce bazı projelere evet dedi ve CM yardımcısı oldu. Henüz Krish için vurulması gerekmiyor ve ben Jyothi Krishnas Hari Hara Veera Mallu, Sujeeth ona Og ve Harish Shankars Ustaad Bhagat Singh diyorsun.