Rajendra Prasad, Robinhood etkinliğinde David Warner'ın “hakaretinden” sonra özür diliyor: “O benim oğlum gibi”

26 Mart 2025 03:46

Rajendra Prasad'ın David Warner hakkındaki yorumları, Robinhood yayınlandığında internete iyi gitmedi. Şimdi özür diledi.

Aktör Rajendra Prasad kısa süre önce Avustralyalı kriket oyuncusu David Warner'ın bacağını ön yayın organizatörü Robinhood'dan çekti. Ancak, Pushpa kriket oyuncusunun takıntısına ilişkin yorumları iyi gelmedi ve birçoğu onu “hakaret” David için çağırdı. Rajendra Prasad şimdi özür diledi ve neden ne yaptığını söylediğini açıkladı. (Ayrıca okuyun: David Warner, Robinhood Trail başladığında Allu Arjuns Srivalli Hook Step, Sreeleela ve Nithiin ile olukları yapar)

Rajendra Prasad, önceden yayınlanmış etkinlikte David Warner'ın Pushpa'ya takıntısıyla dalga geçti.
Rajendra Prasad sayaç tepkisinden sonra özür diliyor

Deneyimli aktör basına bir Haber gönderdi ve özür diledi ve David ile denklemini açıkladı. Dedi ki: “Yayın öncesi Robinhood etkinliğinde, David Warner hakkında bilmeden bir şeyler söyledim. Beni biliyorsun. Bunu bilerek yapmadım. Etkinliğe gitmeden önce bile birlikte eğlendik. Nithiin ve o çocuklarım gibiydi.”

Sonra kendisi ve David'in etkinlikten önce birbirlerinin bacaklarını diğerinin tarlalarına çektiğini iddia etti. “Bana sarıldığında, kendisini bir aktör olarak kanıtlamasını istedim ve benden bir kriket oyuncusu olarak beni kanıtlamamı istedi. David Warner'ı seviyorum, kriketini seviyorum ve filmlerimizi ve oyunculuğumuzu seviyor. Yaptığımda, birisine zarar verdim, özür dilerim ve özür diliyorum. Bir daha asla olmayacağım.”

Rajendra Prasad David Warner hakkında ne dedi?

Bu haftanın başında Rajendra Prasad, Haydarabad'daki Robinhood'un yayınlanmasında David ile dalga geçti. Pushpa'nın Srivalli adımını yapan kriket oyuncusunu taklit etti ve kriket oynamak yerine her zaman nasıl yaptığını şaka yaptı. Ayrıca, birçok kişi tarafından iyi karşılanmayan “Donga M *** a Koduku” (bir silahın oğluna çevrildi) olarak adlandırdı. David, aktör Telugu'da konuştuğunda gülümsedi.

Birçok insan Miffed ve David'in bir X (biçimsel Twitter) kullanıcı yazarı, “En kötü davranış. Oka uluslararası oyuncu Osthey Ostthe Meru echeyi saygıyla (uluslararası oyuncuya nasıl rahatladığınız mı?) Dilinizi bilmeyen ve Telugu filmlerine hayran olan bir kişi TFI'ya mutlak utanç verici olduğunu düşündü. “Enduku Ayya Pilichi Mari Avamanistharu? (Neden onu hakaret etmeye çağırıyorlar?)” Diye sordu bir hayran.

Robinhood hakkında

Veky Kudumula'dan Robinhood, David Warner'ın oyunculuk ilk çıkışını işaretleyecek. Nithiin ve Sreeleela filmi yönetiyor ve ayrıca Vennela Kishore, Rajendra Prasad, Devdatta Nage ve Shine Tom Chacko'yu anahtar silindirlerde oynuyorlar. Film 28 Mart'ta sinemalarda yayınlanacak.