Ram Charan’ın Hintçe konuşması ve yeni bir reklamda damat gibi giyinmesi internetin tepkisini çekiyor. Saygınlık

Etnik giyim markası Manyavar, devam eden festival sezonunda Telugu oyuncusu Ram Charan’ın yeni marka elçisi olduğu bir kampanya başlattı. Ram, kriket oyuncusu Virat Kohli’den oyuncular Amitabh Bachchan, Ranveer Singh ve Kartik Aaryan’a kadar herkesin marka elçisi olarak yer aldığı Manyavar’ın ilk reklamında çeşitli etnik görünümler giydi. Ayrıca damat olarak ağır bir sherwani giydiği görüldü. Ancak hayranların dikkatini çeken şey Hintçe seslendirmesi oldu. Ayrıca şunu okuyun: Anushka Sharma’nın Manyavar reklamı Virat Kohli, bir yıllık evlilikten sonra neler olduğunu ortaya koyuyor


Ram Charan, Manyavar’ın yeni marka elçisidir.
Damat rolünde Ram Charan’a göz atın


Reklam, damat adayı Ram’ın, “gerçek kahramanı” olan, asla pes etmeyen ve her zaman sevdiklerini ön planda tutan babasından övünmesiyle başlıyor. Ram, düğününe hazırlanırken Hintçe şöyle diyor: “Shaadi ke liye toh taiyaar tha, par life ke liye taiyyar hona maine papa se sikha hai” (Evliliğe hazırdım ama hayata hazır olmayı babamdan öğrendiğim bir şey) ).”


Ram Charan’ın reklamına tepkiler


“Harika! Bir hayran, “Sevimli ve yakışıklı görünüyor (kalp gözlü emoji)” tweetini attı. Bir diğeri, “Hintçe lo anna sesi harika (Hintçe ses muhteşem)” dedi. Bir diğeri ise şöyle yazdı: “Antha andhagadivi enti annaya nuvvu (Çok güzelsin kardeşim. Bir kişi de oyuncuyu “çekici” olarak nitelendirdi.

Markanın YouTube’da paylaştığı reklama tepki gösteren bir kişi, “Dünya yıldızı Ram Charan (kalp emojisi)” yorumunu yaptı. Bir diğeri ise “Charan Anna (kardeş) çok yakışıklı ve atılgan görünüyorsun.” dedi. Üçüncüsü ise şöyle yazdı: “Yeni Güney’den gelen bir başarı.” Oyuncu, Güney Hindistan sinemasından Manyavar’ın ilk marka elçisidir.

Ram, Manyavar’ın marka elçisi olmak istiyor


Markayla olan ilişkisinden bahseden Ram Charan, Brand Equity tarafından paylaşılan bir açıklamada şunları söyledi: “Hindistan’da bayram erkek giyimini yeniden tanımlamaya devam eden bir marka olan Manyavar ile birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Manyavar’ın yeniliğe, geleneğe ve aileye olan bağlılığı.” Değerler kendi ilkelerimle derinden örtüşüyor ve bu ortaklığı benim için özel kılıyor. Düğünleri ve festivalleri kutlamak her zaman bir gurur ve sevinç anıdır ve Manyavar’da bir stil beyanı vermekten daha iyi bir yol olamaz.”

Ram Charan en son RRR’de görüldü. Aktör bundan sonra Kiara Advani’nin de rol aldığı Shankar’s Game Changer filminde görülecek. Geçtiğimiz günlerde Ram ve eşi Upasana, 20 Haziran’da ilk çocukları olan kızlarını kucağına aldılar.

Eğlence! Eğlence! Eğlence!
🎞
🍿
💃
Takip etmek için tıklayın WhatsApp kanalı
📲
Günlük dedikodu, film, program ve ünlü güncelleme dozunuz tek bir yerde


“Heyecan verici bir haber! Hindustan Times artık WhatsApp kanallarında
Bağlantıya tıklayarak bugün abone olun ve en son haberlerden haberdar olun! Buraya tıklayın!

toplam:10