Vijay Deverakonda, bekar olmadığını doğruladıktan sonra Rashmika Mandanna ile randevuda görüldü; Taraftarlar tepki gösterdi

Çıktıkları söylenen aktörler Vijay Deverakonda ve Rashmika Mandanna, geçtiğimiz günlerde bir restoranda birlikte görüntülendi. Reddit'te bir kişi ikiliyi tanıtan bir gönderi paylaştı. (Ayrıca Okuyun | Vijay Deverakonda, Rashmika Mandanna ile ilişkisine dair söylentiler arasında bekar olmadığını doğruladı; bunu aşk ve evlilik hakkında söylüyor)

Vijay Deverakonda ve Rashmika Mandanna'nın birlikte oldukları zamandan beri çıktıklarına dair söylentiler var.
Vijay ve Rashmika birlikte vakit geçiriyor

Fotoğraflardan birinde Vijay Deverakonda bir masada oturuyor ve yemek yiyordu. Rashmika sırtı kameraya dönük olarak onun karşısında oturuyordu. Başka bir yakın çekim fotoğrafta Rashmika'nın tatlısının tadını çıkarırken görüldü. Resimdeki tabağına baktı. Fotoğrafta “iyi yemek” yazısı vardı. Aynı restorandandı ve aynı kıyafeti giyiyordu.

Vijay ve Rashmika mavi kıyafetler giyen ikizlerdi. Kolsuz kısa mavi bir üst ve mavi kot pantolon giyiyordu. Vijay'in mavi bir ceket ve pantolonun altına beyaz bir yelek giydiği görüldü.

Hayranları fotoğraflarına tepki gösterdi

Gönderi, “Vijay Deverakonda ve Rashmika birlikte görüldü” başlığıyla paylaşıldı. Yanıt olarak bir kişi şunları söyledi: “Bu şu anda en bariz gizli ilişkilerden biri. Bizim bildiğimizi biliyorlar. Bildiklerini biliyoruz. Yine de saklambaç oynamak istiyorlar.” Bir yorumda şöyle denildi: “Bu konu hakkında konuşup iyi bir şeyi mahvetmek istemiyorlar. Bizim bunu bilmemizi umursamıyorlar ama kamuoyuna yorum da yapmıyorlar.” Bir hayran, “Sevimli çift” dedi.

Vijay yakın zamanda aşk hakkında konuştu

Birkaç gün önce Curly Tales ile yaptığı röportajda Vijay, Sahiba müzik Habersunun tanıtımını yaparken kişisel hayatından bahsetti. Vijay'e koşulsuz sevginin hâlâ var olup olmadığı soruldu. Cevap verdi: “Sevilmenin ne olduğunu biliyorum, sevmenin de ne olduğunu biliyorum. Koşulsuz mu bilmiyorum çünkü sevgim beklentilerle birlikte geliyor. Aşkın geldiğini bilmiyorum… Belki vardır, belki de benim bu konudaki bilgisizliğimdendir. Günün sonunda sevilmek güzel bir şeydir. Geriye kalan her şey aşırı romantikleştirilmiş. Aşkta bağların olması sorun değil diye düşünüyorum.”

Daha sonra 'Asla Hiç Yapmadım' oyununda Vijay, bir rol arkadaşıyla çıktığını da itiraf etti ve bekar olmadığını iddia etti. “Daha önce bir rol arkadaşıyla çıktım” demişti. 35 yaşındayım, sizce bekar mıyım? Yapmama seçeneğimiz olmadığı sürece hepimiz bir noktada evlenmek zorundayız.

Vijay ve Rashmika hakkında

Vijay ve Rashmika'nın, 2018'in hit filmi Geetha Govindam ve 2019 yapımı Sevgili Yoldaş filminde birlikte göründüklerinden beri çıktıklarına dair söylentiler dolaşıyordu. Rashmika sık sık Vijay'in evinden fotoğraflar yayınlıyordu. Oyuncu ailesiyle yakın bir ilişki sürdürüyor. Ayrıca fotoğraflarından da anlaşılabileceği gibi sıklıkla birlikte tatil yapıyorlardı.

Vijay ve Rashmika'nın gelecek filmleri hakkında

Vijay yakında bir Gowtam Tinnanuri filminde rol alacak. Bundan sonra Rahul Sankrithyan'la bir film çekecek. Rashmika, merakla beklenen Pushpa 2: The Rule filmindeki rolünü yeniden canlandıracak. Filmde ayrıca Allu Arjun ve Fahadh Faasil de rol alacak. Sinemanın vizyona girmesi 5 Aralık'ta planlanıyor.