Viranica Viranica von Vishnu Manchu, Manoj ile aile kan davasının çocukları nasıl etkilediğini açar: “Korkuyordunuz”.

26 Mart 2025 06:17

Yakın zamanda yapılan bir röportajda, Vishnu Manchus Bayan Viranica Manchu, Manchu Manoj ile kavganın ailedeki çocukları nasıl etkilediğini söyledi.

Mançu ailesinin bir kan davası gelmesi bir sır değil. Mohan Babus Kinder Vishnu Manchu ve Manchu Manoj birbirleriyle çelişirken, kız kardeşi Lakshmi Manchu en azından halka açık kalıyor. NTV ile yapılan bir röportajda Viranica açıldı ve çocuklarını etkilediğini iddia etti. (Ayrıca okuyun: Filmy Manchu Manoj-Mohan Babu Hakkında Her Şey: İlk Çatlak ortaya çıktı, kardeş kardeşe ve daha fazlasına karşı dönüyor)

Vishnu Manchu ve Viranica Manchu dört çocuğu paylaşıyor.

Vishnu Manchu ve Viranica Manchu dört çocuğu paylaşıyor.
Mançu ailesinin fehde hakkında viranica

Vishnu ve Viranica dört çocuğu paylaşıyor – Ariaana, Viviana, Arya Vidya ve Avram. Viranica şöyle dedi: “Her ailenin kendi sorunları var. Sadece ailem için değil. Ne yazık ki, sorunlarının çoğu sadece bizim sorunlarımız değil.

Daha sonra kan davasının çocukları ondan daha fazla etkilediğini ve iradesini dışarıda tutmak için elinden geleni yaptığını açıkladı. “Her zaman bunu söyledim. Bir sünger gibiyim. Her şeyi alıyorum. Ama eylemlerim çocuklarıma bağlı. Bu krizle uğraştığımız, çocuklarımı benden daha fazla etkiledi. Ne olacağından korkuyorlardı. Kendimi her türlü tartışmadan uzak tutmaya çalışıyorum.

Mançu ailesinin kan davası

Kardeşler arasında Disens hakkında konuşurken, Mançu ailesindeki sorunlar 2023'te Manoj'un çalışanlarını istismar ettiği iddia edilen bir Vishnu Habersunu yayınladığı 2023'te halka açıldı. Vishnu daha sonra klibin kardeşlerini itibarsızlaştıran Manchus House'u yaptıkları bir “gerçeklik şovundan” geldiğini iddia etti.

2024'te, Mohan Manoj ve eşi Bhuma Mounika'ya karşı bir şikayette bulunduğunda ve güvenliğinden korktuğunu iddia ettiğinde sorunlar tekrar ortaya çıktı. Ancak Manoj, raketlerin evine girdiğini ve ona zarar veren şeylere saldırdığını iddia etti. Bir gün sonra bu konuda bir şikayette bulundu. O zamandan beri ailesini onu yabancılaştırmak ve eğitim kurumlarını etik olarak yapmamakla suçladı.

URL kopyalandı