“Zaten çalmak mı?”

Allu Arjun'un doğum günü vesilesiyle, Sun Pictures, Tamil film yapımcısı Atlee ile hevesle beklenen filmini resmen duyurdu. Duyuru Habersu internete baktı. Filmin ilk posteri yayınlanır yayınlanmaz, internet Timothée Chalamets Dune tarafından onunla benzerlikler keşfetti. (Ayrıca okuyun: AA22 X A6: Allu Arjun “İnanılmaz Hikaye” için Atlee ile birlikte takımlar. Özel bir duyuru alın)

İnternet, Allu Arjun-Atlees filmi ve Dune arasındaki benzerlikler konusunda sorun ifade ediyor.
İnternet, AA22XA6 ve Dune Posterleri arasında benzerlikler buluyor

Salı günü, film yapımcısı Sun Pictures, sosyal medyada bir poster paylaştı. Altyazı şuydu: “Maass yeni başladı! Bununla birlikte, Eagle Eyes'in İnternet kullanıcıları AA22XA6 ve Dune posteri görüntüsü arasında benzerlikler gözlemlediler.

Bir X kullanıcısı kumul posterini paylaştı ve Atlee'yi “kopyalamak” için tetikledi. Şöyle yazdı: “Kardeşim, başlamadı bile ve kumul posterini mi kaldırdın?” Dune ve Atlee-allu Arjuns film posterlerini yan yana paylaşırsanız, bir diğeri tweet attı: “Ülkede bu kadar büyük bir yeteneğimiz var. Neden kopyalayıp yaparsanız, neden bu kadar açık?

Bir X kullanıcısı ayrıca ekip tarafından yayınlanan başka bir poster paylaştı ve Interstellar tarafından “kopyalandığına” inanıyordu. “Posterler (kahkahalar ve ağlayan emojiler) yıldızlararası, kumul, yıldız savaşları, vb. Bir karışımına sahip olduklarından çok emin. Atlee iyi sunabilirse, oturuyorum.” Başka bir tweet attı: “İlk yıldızlar, ikinci bir kumul. @Atlee_dir, orada bir utanç olmalı.” Bir diğeri şöyle yazdı: “Dune posteri? Neden kopyalamak yerine bir kopyasını kopyalamıyorsun?” Başka bir yorum yaptı: “Zaten çalmak mı? Anlıyorum.” Allu Arjun, Atlee ve yapımcılar hala karşılaştırmalara tepki vermek zorundalar.

AA22XA6 aracılığıyla

Duyuru Habersu, bir bilimkurgu eylemcisine hazırlanan film yapımcısına ve aktöre işaret etti. Videoda, Iron Man 2 ve Transformers: Rise of the Canavars gibi filmlerdeki çalışmasıyla bilinen VFX Süpervizörü James Madigan, “Sadece senaryoyu okudum ve kafamın hala döndüğünü söylemeliyim.” Spectral Motion'ın sanat yönetmeni Mike Elizalde şunları ekledi: “Senaryo, okuduğum her şeyden çok farklı. Yaptığım şeylerin en iyisi.” Bractured FX CEO'su Oscar kazanan Justin Raleigh, “Okuma yoluyla tüm potansiyel yaratıklardan, tüm farklı karakter seçeneklerinden çok memnunum.”