Allu Arjun'un oğlu Ayaan, RCBS IPL kazandıktan sonra sakinleşmek için baş aşağı su döküyor: “Virat Kohli'yi seviyorum”

04 Haziran 2025 05:13

Royal Challengers Bengaluru bu yıl Hindistan Premier Ligi'ni kazandıktan sonra Allu Arjun'un oğlu Ayaan duygusal oldu ve hatta su döktü.

Hindistan Premier Ligi (IPL) Salı akşamı gerçekleşti. Pencap Kralları (PBKS) Kraliyet Challengers Bengaluru'ya (RCB) kaybetti, Virat Kohli onu zafere götürdü. Allu Arjuns oğlu, kendi kendini ilan eden bir Kohli hayranı olan Allu Ayaan, babası tarafından Instagram'da yayınlanan bir Haberda zaferden bunalmış gibi görünüyordu. (Ayrıca okuyun: Heyecanlı Anushka Sharma, Virat Kohli ile IPL kupasını tutuyor, hayranlar 'da' onun bir parçası 'hayranları)

Allu Arjun'un oğlu Allu Ayaan, RCB'nin IPL'deki zaferinden sonra çok duygusal hale geldi.
Allu Ayaan RCB zaferine göre duygusal hale gelir

RCB kupayı kazandıktan sonra Arjun, Ayaan'dan Instagram'da bir Haber yayınladı ve şöyle yazdı: “Ayaan süper duygusal hale geliyor. Videoda, Arjun Lachen ve Ayaan iyi olup olmadığını duyabilirler:” Kohli'yi seviyorum, Kohli'yi çok seviyorum. Kriketle geldim çünkü ona neden oluyor. “O zaman yüzü yerde yattığı bir dizi duygudan geçer ve sakinleşmek için kafasına çığlık atar ve su sular.” Sonuçta, yaptık, “Videonun sonunda heyecandan çığlık atıyor.

İnternet reaksiyonları

Video, X (eski adıyla Twitter) ve Instagram'daki başkaları tarafından hızla kapatıldı, böylece birçok Ayaan'ın tepkisi komik ve atanabilir buldu. Aktör Nandu, Arjuns'a yorum yaptı: “Ayaan şimdi tam anlamıyla.” Bir fan şöyle yazdı: “Virate bunu hak ediyor.” Başka bir hayran şöyle dedi: “E Sala Cup Namde (Kupa Bu sefer biz)”, Futbol Forması Ayaan'ın “Real Madrid ve RCB. Evet, evet, Ayaan Bhai” yi giydiği belirtildi. Çok sayıda kişi kalbi terk etti ve Haber altında emoji güldü. Zafere tepki veren Arjun, X'e yazdı: “Bekleme bitti.” EE Sala Kupası Namde! ” Nihayet!

Arjun en son Sukumar'ın Pushpa filmleri – Pushpa: The Rise (2021) ve Pushpa 2: Kural'da (2025) görüldü. Yakında Atlee liderliğindeki bir filmde oynayacak.

Taylan

Global Mod
Global Mod

Royal Challengers Bengaluru bu yıl Hindistan Premier Ligi'ni kazandıktan sonra Allu Arjun'un oğlu Ayaan duygusal oldu ve hatta su
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Kalp Hırsızı

Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Selen

New member

Royal Challengers Bengaluru bu yıl Hindistan Premier Ligi'ni kazandıktan sonra Allu Arjun'un oğlu Ayaan duygusal oldu ve hatta su
Herkese merhaba

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Taylan' Alıntı:
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Kalp Hırsızı Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı

Umay

Global Mod
Global Mod

Selam güzel insanlar topluluğu

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Kalp Hırsızı

İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Selen' Alıntı:
Herkese merhaba Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Not olarak düşün, ben burada dursun istedim Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı
Bu bakış açını anlıyorum @Selen, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Sena

New member

Selamlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Kalp Hırsızı

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Umay' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Kalp Hırsızı İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan Bu bakış açını anlıyorum @Selen
Katılmak zorundayım diyemem @Umay, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Elifnur

Global Mod
Global Mod

Selam düşünce insanları

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Kalp Hırsızı

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Umay' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Kalp Hırsızı İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan Bu bakış açını anlıyorum @Selen
Görüşüne saygı duyuyorum @Umay, ama bence konu bundan daha derin

Mert

New member

Merhaba ustalar

@Kalp Hırsızı gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Umay' Alıntı:
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Umay, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Behime

Global Mod
Global Mod

Merhaba merak edenlere

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Kalp Hırsızı

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Taylan' Alıntı:
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Kalp Hırsızı Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin
Haksız değilsin @Taylan ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Ela

New member

Merhaba arkadaşlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Kalp Hırsızı

Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Biraz mizahla karışık ama bendeki nihai fikir böyle

Mert' Alıntı:
Merhaba ustalar @Kalp Hırsızı gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm Bu
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Mert, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Elifnur' Alıntı:
Selam düşünce insanları Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Kalp Hırsızı Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen Görüşüne saygı
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Elifnur

Behime' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Kalp Hırsızı Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Behime, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım