Allu Arjun'un “Pushpa 2: The Rule” adlı şarkısının ilk tekli çıkışından önce komik 'Pushpa Pushpa' meme'leri viral oluyor

'Pushpa 2: The Rule'un yapımcıları çarşamba günü filmin ilk single'ının 1 Mayıs'ta yayınlanacağını duyurdu. Ancak Devi Sri Prasad tarafından bestelenen şarkının yayınladıkları 20 saniyelik klibinin, bazıları pek de gurur verici olmayan çok sayıda mem ile sonuçlanacağını bilmiyorlardı. (Ayrıca Okuyun: Allu Arjun bu yeni klipte Kongre için kampanya mı yürütüyor? İşte gerçek)


Allu Arjun, Pushpa 2: The Rule'dan bir kare.
Pushpa Pushpa memleri bolca


Yapımcıların paylaştığı kısa klipte bir şarkıcı, ortada bir koro eşliğinde modüle edilmiş bir sesle 'Pushpa, Pushpa, Pushpa Raj'ı söylüyor. İlk single 1 Mayıs saat 11:07'de yayınlanacak ancak hayranlar ve film meraklıları o zamana kadar beklemek istemiyor.

HT, her zaman, her yerde kriket yakalamanın tek adresi olan Crick-it'i tanıtıyor. Şimdi keşfedin!

Bir kullanıcı, “Bu nasıl bir Ra Nana” diye yazdı ve sahilde fıstık sattı.”

Başka bir kullanıcı duyurunun sesini ve 2005 yapımı Nuvvostanante Nenoddantana filminden Trisha'nın trende alay edildiğini gösteren Raghu Babu'nun Habersunu kullandı. Bir hayran, 2023 Kannada filmi Vedha'dan Shiva Rajkumar'ın Pushpa Pushpa şarkısının bir klibini paylaştı.

Bununla birlikte, sayının yayınlanmasını kutlayan hayranlardan bazı memler de vardı. Biri duyurudaki şarkıyı Mahesh Babu'nun Guntur Kaaram'ın Mawaa Enthaina şarkısı eşliğinde dans ettiği bir klib üzerinde kullandı. Başka bir kişi, gurur verici bir Haber oluşturmak için Pushpa: The Rise'dan Fahadh Faasil ve Allu Arjun'un kliplerini kullandı.

Videolardan birinde Allu ve Rashmika Mandanna da önceki filmde Saami Saami ile dans etmiş ve duyuru Habersunun sesiyle dublaj yapmıştı.


Pushpa 2 Hakkında


Sukumar'ın yönettiği Pushpa 2: The Rule'da Allu, Rashmika ve Fahadh, filmde Pushpa Raj, Srivalli ve Bhanwar Singh Shekawat rollerini yeniden canlandıracak. Film, 2021 yapımı Pushpa: The Rise filminin devamı niteliğinde. Filmin bu yıl 15 Ağustos'ta vizyona girmesi planlanıyor. Allu'nun doğum gününde yapımcılar yakın zamanda onun Jatara kıyafetiyle görüldüğü özel bir teaser yayınladı.