Jacks'e göre, Siddhu Jonnalagadda üreticiye 4.75 milyar GBP iade ediyor

04 Haziran 2025 03:56

Aktör Siddhu Jonnalagadda'nın Bommarillu Bhaskar ile son filmi Jack, beklendiği gibi gişede görünmedi.

Bommarillu Bhaskars Siddhu Jonnalagadda ve Vaishnavi Chaitanya yıldızı Jack Jack, 10 Nisan'da yüksek beklentiler için sinemalarda yayınladı. Siddhus son film Tillu Square, büyük bir hit oldu ve taraftarlar Jack'ten teklif edilenden çok daha fazla bekledi. Şimdi Siddhu'nun ekibi, aktörün, onu kayıp hakkında kavramak için ücretinin yarısını yapımcıya geri verdiğini iddia ediyor. (Ayrıca okuyun: Siddhu Jonnalagadda, üçüncü bir bölüm için DJ Tillu rolünü yeniden üretecek: “O bir gıdıklama zaman bombası gibi”)

Siddhu Jonnalagadda, Bommarillu Bhaskar filminde Pablo Neruda Alias Jack'i oynadı.
Siddhu Jonnalagadda iade £4.75 crore

Siddhu'nun PR ekibi X'e (eski adıyla Twitter) aktörün geri döndüğünü yazdı £4.75 crore – ücretinin yarısı – yapımcı BVSN Prasad'a. Şöyle yazdılar: “#Siddujonnalagadda, ücretinin yarısını iade ediyor £4,75crores @svcofficial & @bvsnp yapımcılarına bir önceki filmi #Jack olarak kaybetti. Kalp ısınma hareketi ve piyasa durumlarının doğru anlaşılması. Bir sonraki #Telusukada 17 Ekim'de. “

Jack'in ayrıca 2021'lerden sonra Bhaskar için bir oyuncu olması gerekiyordu, ama bu bir yanlışlıktı. Film, R&AW adaylı olan Jack olarak da bilinen mutlu bir şanslı Pablo Neruda'nın hikayesini anlatıyor. Vaishnavi, Afshana adında bir dedektif oynar. Sacnilk'ten sonra film topladı £Hindistan'da 7.91 crore ağı ve £Dünya çapında 0.38 crore. Film ayrıca yayın sırasında olumsuz yorumlar aldı. Film şimdi Netflix'te yayınlanıyor.

Yaklaşan İş

Siddhu, Krishna ve Leela, Maa Vintha Gaadha Vinuma ve son derece başarılı DJ Tillu gibi filmler nedeniyle pandemi sırasında kariyerinde ikinci bir hayat geçirdi. Yakında Telusu Kada'da stilist film yapımcısı Neraja Kona'nın yönetimi ile oynayacak. Raashii Khanna ve Srinidhi Shetty de başrol oynarlar. Film 17 Ekim'de sinemalarda yayınlanacak. Ayrıca hit franchise şirketinin üçüncü kısmı için Tillu olarak da bilinen Bala Gangadhar Tilak rolünü tekrarlayacak. Siddhu, yaklaşan diğer projeleri duyurmak zorundadır.

Ela

New member

Aktör Siddhu Jonnalagadda'nın Bommarillu Bhaskar ile son filmi Jack, beklendiği gibi gişede görünmedi

Bommarillu Bhaskars Siddhu
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Kalp Hırsızı

• Jonnalagadda, bu hareketi iyi niyet göstergesi olarak yapmış ve finansal zorluklarla karşılaşan yapımcılara destek olmak istemiştir

Taylan

Global Mod
Global Mod

Aktör Siddhu Jonnalagadda'nın Bommarillu Bhaskar ile son filmi Jack, beklendiği gibi gişede görünmedi

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Siddhu Jonnalagadda'nın üreticiye 4,75 milyar GBP iade ettiğine dair bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, 2025 yılında yayınlanan haberlere göre, Siddhu Jonnalagadda, "Jack" filminin gişede başarısız olması nedeniyle yapımcıya 4,75 crore (yaklaşık 475 milyon Hindistan rupisi) geri ödemede bulunmuştur
Ela' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Kalp Hırsızı Jonnalagadda, bu hareketi iyi niyet göstergesi olarak yapmış ve finansal zorluklarla karşılaşan
Ben buna katılmıyorum @Ela, özellikle son nokta bana ters geldi

Behime

Global Mod
Global Mod

Selam yeni başlayanlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Taylan' Alıntı:
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Siddhu Jonnalagadda'nın üreticiye 4,75 milyar GBP iade ettiğine
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Taylan

Sena

New member

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Kalp Hırsızı

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Ela' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Kalp Hırsızı Jonnalagadda, bu hareketi iyi niyet göstergesi olarak yapmış ve finansal zorluklarla karşılaşan
Ben bu kadar ayrıntıya inmezdim @Ela, ama faydalı olmuş

Selen

New member

Selam kankalar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Kalp Hırsızı

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Ela' Alıntı:
Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum @Ela, fazlaca iddialı geldi

Umay

Global Mod
Global Mod

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Kalp Hırsızı

Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Selen' Alıntı:
Selam kankalar Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Kalp Hırsızı Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum @Ela
Tam olarak aynı fikirde değilim @Selen, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Mert

New member

Merhaba teknoloji meraklıları

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Kalp Hırsızı

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Umay' Alıntı:
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Kalp Hırsızı Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor Tam olarak aynı fikirde değilim @Selen, çünkü ben tam tersini
Bazı detaylar tartışmalı olsa da @Umay, genel gidişat bu yönde gibi

Elifnur

Global Mod
Global Mod

Selam düşünce insanları

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Kalp Hırsızı

Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Taylan' Alıntı:
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Siddhu Jonnalagadda'nın üreticiye 4,75 milyar GBP iade ettiğine
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Taylan