Malayalam oyuncusu Bala karaciğer nakli için hastaneye kaldırıldı

Başkan

New member
Malayalam filmlerinde karakter rolleri oynayan aktör Bala, Salı günü karaciğer rahatsızlığı nedeniyle Koçi’de hastaneye kaldırıldı. Bala’nın doktorlara danışmak için bir hafta önce hastaneyi ziyaret ettiği ve kendisine karaciğer nakli yapılması tavsiye edildiği bildiriliyor.


Bala, şu anda Suriya ile henüz adı belirlenmemiş bir Tamil filmi üzerinde çalışan popüler Tamil film yapımcısı Siva’nın erkek kardeşidir. Siva’nın Salı günü ilerleyen saatlerde kardeşinin ailesiyle birlikte olmak üzere hastaneye ulaşması bekleniyor.

Haberlere göre Malayalam endüstrisinin Unni Mukundan, Badusha ve Vinusha gibi üyeleri Mohan Bala’yı ziyaret ederek sağlığını sordu. Yapımcı NM Badusha, Facebook sayfasında bir güncelleme paylaştı. Malayalam’da şunları yazdı: “Unni Mukundan, ben, Vishnu Mohan, Swaraj ve Vipin bugün Amrita Hastanesine geldik ve oyuncu Bala’yı ziyaret ettik. Bala herkesle konuştu. Şu anda başka bir sorun yok. Doktor daha sonra bana daha fazla ayrıntı verecek.”

Bala en son Anup Pandalam’ın yönettiği Shefeekkinte Santhosham filminde görüldü. Geçen yıl vizyona giren filmde Bala, Ameer isimli bir karakteri canlandırmıştı. Anup Pandalam’ın kendisi tarafından yazılan filmde, başrolde Unni Mukundan rol aldı.

Birkaç Tamil filminde de rol alan Bala, hazırlık aşamasındaki birçok iddialı projeyle Malayalam film endüstrisinde güçlü bir geri dönüş hedefliyor. Oyuncunun en çok beklenen filmlerinden bazıları Bilal, Sthalam ve Sevgili Machanlarım.

Geçen Kasım ayında Bala, 12 yıl önce yaptığı bir hatadan bahsetti. Bir röportajında ”Benim yaşadıklarımı kimsenin yaşamaması için dua ediyorum. 12 yıl önce bir hata yaptım. O gün babamın söylediklerini dinlemedim. Daha sonra Tanrı beni düzeltti ve ben hala öğrenemedim. Hatayı açıklayamam ama bilerek ya da bilmeyerek bugüne kadar kendimi suçlu hissediyorum. Artık benim ibadetim yalnızca Allah’adır.”




En iyi haber bültenlerimize abone olun