'Miss India' Namata Shirodkar, Haydarabad'daki Miss World 2025 töreninde nadir görkemli cazibe gösteriyor; Sitara da nefes kesici

Namrata Shirodkar, günlük görünümü ve kıyafetleri söz konusu olduğunda onu doğal olarak tutmayı seviyor. Ancak Cumartesi günü, Haydarabad'daki 72. Miss World törenine katıldığında, aktör ve eski güzellik kraliçesi dokuzuncu sıraya koydu.

Namrata Shirodkar'a 2025'te Haydarabad'ın törenine katıldığında kızı Sitara eşlik etti.
Namrata ve Sitaras göz alıcı gece

1993 yılında Miss India'yı taçlandıran Namrata, kızı Sitara ile etkinliğe katıldı. Pazar günü, eski Miss World Manushi Chillar ve aktör Sonu Sood da dahil olmak üzere diğer konuklarla birkaç selfie paylaştı.

“Bir sahnede çok fazla güzellik, zarafet ve kalp – tüm şaşırtıcı katılımcılar için tebrikler. Hepsi inanılmazdı.
❤
Ne kadar büyülü bir akşam! Harika #Juliamorley – @SuchaAata – Miss World 2025 için en büyük sevinçle tanışmak çok güzeldi!”

Jürinin bir parçası olan Namrata, bir şeftali rog kıyafeti giydi ve ince bir kabarık gösterdi. Aktris Mahesh Babu ile kızı Sitara, kırmızı bir elbise ve aynı zamanda göz alıcı bir makyaj yaptı.

Yaklaşık 72. Miss World

Miss Dünya Töreni Hindistan'da üçüncü kez planlandı. İlk Miss Dünya Festivali 1996'da Aishwarya Rai'nin 1994 yılında tacı kazanmasından iki yıl sonra Bengaluru'da yapıldı.

Tayland'dan Opal Suchata Chuangsri tacı aldı. Etiyopya'nın Hasset Dereje, Polonya Maja Klajda'nın ikinci koşucusu ve Aurelie Joachim von Martinique'e üçüncü koşucu olan ikinci ikinci sırada yer aldı. Hindistan ilk 8 listesine giremedi.

Büyük final, Hint moderatörü Sachiin Kumbhar ile birlikte Stephanie del Valle (Miss World 2016) tarafından düzenlendi. Rana Daggubati, Sonu Seod'u Miss World Humanitrian Ödülü'nü sundu.

Diğer jüriler arasında 2025 yılında bir amaçlı güzellik büyükelçisi Sudha Reddy, Manushi Chhillar (Miss World 2017 kazananı) ve Telangana Sonderminister (Tourismus) Jayesh Ranjan yer alıyor.

Miss World Başkanı Julia Morley CBE, jüriye başkanlık etti ve 72. Miss World'ün galibini duyurdu.

Taylan

Global Mod
Global Mod
Namrata Shirodkar, günlük görünümü ve kıyafetleri söz konusu olduğunda onu doğal olarak tutmayı seviyor. Ancak Cumartesi günü, Haydarabad'daki 72. Miss
Selam takip edenler

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Kalp Hırsızı

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Ela' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Kalp Hırsızı Katkım küçük ama belki zaman kazandırır
Verdiğin istatistik dikkatimi çekti @Ela, kaynağı merak ettim

Mert

New member
Namrata Shirodkar, günlük görünümü ve kıyafetleri söz konusu olduğunda onu doğal olarak tutmayı seviyor. Ancak Cumartesi günü, Haydarabad'daki 72. Miss
Selam yenilik severler

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Taylan' Alıntı:
Selam takip edenler Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Kalp Hırsızı Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim Verdiğin istatistik dikkatimi çekti @Ela, kaynağı
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Taylan

Elifnur

Global Mod
Global Mod
Merhaba fikirleri olanlar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Kalp Hırsızı, gerçekten emeğine sağlık

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Ela' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Kalp Hırsızı Katkım küçük ama belki zaman kazandırır
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Ela

Sena

New member
Merhaba yeni gelenler

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Kalp Hırsızı

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Ela' Alıntı:
Tam olarak aynı fikirde değilim @Ela, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Behime

Global Mod
Global Mod
Selam meraklılara

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Kalp Hırsızı

Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Sena' Alıntı:
Merhaba yeni gelenler Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Kalp Hırsızı Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın Tam olarak aynı fikirde değilim @Ela, çünkü ben tam tersini
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı

Umay

Global Mod
Global Mod
Selam oyun tutkunları

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Kalp Hırsızı

Son bir bakış atınca aklımda kalan izlenim tam olarak şöyle

Behime' Alıntı:
Selam meraklılara Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Kalp Hırsızı Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi Kısmen
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Behime, fakat ben aynı fikirde değilim

Sena' Alıntı:
Merhaba yeni gelenler Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Kalp Hırsızı Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın Tam olarak aynı fikirde
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Sena

Elifnur' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Kalp Hırsızı, gerçekten emeğine sağlık Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur
Burada farklı düşünmek zorundayım @Elifnur, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı