Tarun Ma Dong-seok ile resim yayınlar; Taraftarlar, Prabhas'ın ruhuyla bir geri dönüşü kutladığına ikna oldular

02 Temmuz 2025 18:01

Sandeep Reddy Vangas Prabhas ve Triptii Dimri-Star-Spirit, kilit bir rolde kilit bir rolde söylentiler var.

Aktör Tarun, 2000'li yılların başında Telugu sinemasında büyük bir öfkeydi ve daha önce bir çocuk aktörü olduğu için biliniyordu. Kısa süre önce, sanatçı isimleri Ma Dong-seok ve Don Lee altında daha iyi bilinen Güney Koreli aktör Lee Dong-seok ile bir resim yayınlamak için Instagram'a gitti. Tarun'un yakında Sandeep Reddy Vangas Prabhas ve Triptii Dimri-Star-ruhu ile bir geri dönüşü kutlayacağına inanmak için gereken tüm insanlar buydu. (Ayrıca okuyun: Ma Dong-seok, Prabhas'ın Vanga'nın Ruhu'nda bir sonraki potansiyel ortak yıldızı: Marvel Star ve Hello Kitty'nin en büyük hayranı)

Tarun, Las Vegas, ABD'den Ma Dong-Seok ile hayranları aklında olduğuna ikna eden bir resim yayınladı.
Tarun Ma Dong-seok'a çarpıyor

Tarun Instagram'da Ma Dong -Seok ile bir resim yayınladı ve şöyle yazdı: “Sadece Vegas Şeyler -Lee Style! Resimde, Tarun bir yumruk yaparken beyaz bir t -shirt ve gri pantolon.

Hayranlar şimdi Tharun'un Ruh ile bir geri dönüşü kutladığına ikna oldular. Bir hayran şöyle dedi: “Ante Spirit Sinema Loo … evet, Tharun Unnadu. (Yani ruhla … evet, Tarun orada.)” Bir diğeri şöyle yazdı: “Spirit'e (ateş emojisi) hoş geldiniz.” Bazıları sadece Ma Dong-seok'un akılda olup olmadığını bir onay istedi:

Ruh Hakkında

Spirit, Sandeep Reddy Vanga'nın Ranbir Kapoor ve Rashmika Mandanna yıldızından sonra bir sonraki filmi. Prabhas filmde bir polis memuru oynayacak. Ma Dong-Seok'un geçen yıl Kasım ayında projeye getirildiği söylendi. Ancak, filmin ekibi dökümünü doğruladı.

Anjali, Aditya 369, Nuvve Kavali ve Nuvve Nuvve gibi filmlerdeki rolüyle tanınan Tarun, en son 2018 filmi Idi Naa Love Story'de çalındı. Hayranlar bir süredir iyi bir filmle geri dönüşü kutlamak için bekliyorlar.

Mert

New member

Sandeep Reddy Vangas Prabhas ve Triptii Dimri-Star-Spirit, kilit bir rolde kilit bir rolde söylentiler var

Aktör Tarun, 2000'li
Herkese iyi sabahlar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, 2025 yılında "Twelve" ve "Holy Night: Demon Hunters" filmlerinde rol aldığı bilinmektedir
Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Behime

Global Mod
Global Mod

Sandeep Reddy Vangas Prabhas ve Triptii Dimri-Star-Spirit, kilit bir rolde kilit bir rolde söylentiler var

Aktör Tarun, 2000'li
Selam oyun tutkunları

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Kalp Hırsızı

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Tarun Ma Dong-seok ile ilgili resimlerin Prabhas'ın ruhuyla bir geri dönüşü kutladığı iddiası hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Ma Dong-seok'un yer aldığı bazı filmler şunlardır
Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Mert' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, 2025 yılında "Twelve" ve "Holy Night
Fikir güzel ama eksik kalmış @Mert, birkaç örnek daha iyi olurdu

Taylan

Global Mod
Global Mod

Aktör Tarun, 2000'li
Merhaba teknoloji severler

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Kalp Hırsızı

Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Behime' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Kalp Hırsızı Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Tarun Ma Dong-seok ile ilgili
Haksız değilsin @Behime ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Elifnur

Global Mod
Global Mod

Aktör Tarun, 2000'li
Selam deneyenlere

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Kalp Hırsızı

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Taylan' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Kalp Hırsızı Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay Haksız değilsin @Behime ama keşke birkaç veri
Burada sana %100 katılamam @Taylan, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Umay

Global Mod
Global Mod

Aktör Tarun, 2000'li
Selam takip edenler

@Kalp Hırsızı okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Behime' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Kalp Hırsızı Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Tarun Ma Dong-seok ile ilgili
Senin değindiğin şey araştırmaların çoğunda yer alıyor @Behime

Selen

New member

Aktör Tarun, 2000'li
Selam aramıza yeni katılanlar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Kalp Hırsızı

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Umay' Alıntı:
Selam takip edenler @Kalp Hırsızı okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım Senin değindiğin şey araştırmaların çoğunda yer alıyor
Senin yorumun kadar yorumlar da önemli @Umay, tartışma keyifli

Sena

New member

Aktör Tarun, 2000'li
Merhaba akıl verenlere

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Umay' Alıntı:
Selam takip edenler @Kalp Hırsızı okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım Senin değindiğin şey araştırmaların çoğunda yer alıyor
Burada sana %100 katılamam @Umay, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Ela

New member

Aktör Tarun, 2000'li
Merhaba paylaşanlara

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Kalp Hırsızı

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Sena' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki Burada sana %100 katılamam @Umay, çünkü bazı bilimsel
Burada farklı düşünmek zorundayım @Sena, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı